/img/slider/19/thumbnail.webp?v=5f314e8f33f167c0783966469f3e2865
Novinka v nabídce
GENESIS 90
více

Charitativní fotbalový turnaj Nadace skupiny Aliplast

Dne 8. října 2022 (sobota) se uskuteční charitativní fotbalový turnaj, jehož cílem je získat finanční prostředky na sportovní stipendia pro děti z Ukrajiny. Jedná se o další projekt Nadace skupiny Aliplast, která tentokrát zve k účasti lublinské firmy a jejich fotbalové týmy. 

Jako nadace jedné z největších firem v Lublinském regionu bychom rádi vytvořili obchodní platformu pro společné aktivity na pomoc Ukrajině. Válka stále pokračuje, první akce jsou již za námi, ale pomoc a především podpora jsou stále potřeba.  V Lublinu máme velkou skupinu uprchlíků, mezi nimiž převažují matky s dětmi různého věku.  Nyní bychom měli zaměřit svou pozornost na vytvoření určité "normality" navzdory situaci, ve které se nacházejí. Rádi bychom dali ukrajinským dětem příležitost, aby třeba již nyní pokračovaly, nebo teprve začaly dobrodružství sportu. Existuje rčení "sport je zdraví", ale v tomto případě se může stát i terapií. Celé startovné z turnaje pořádaného naší nadací bude věnováno na sportovní stipendia," říká Ewa Ciołek z nadace skupiny Aliplast.

Nad akcí převzaly záštitu polské rozhlasové stanice Radio Lublin, Gazeta Wyborcza a TVP3 Lublin.

  • Jak si s námi zahrát turnaj a pomoci ? Přihlaste tým ze své firmy, převeďte na účet Nadace skupiny Aliplast startovné ve výši 3 000 PLN (do 23. září letošního roku) a hlaste se 8. října 2022 v 9 hodin na sportovišti skupiny Aliplast.
  • Turnaj se bude hrát systémem podle počtu přihlášených týmů ("každý s každým"). Tým by mělo tvořit maximálně 5 zaměstnanců plus brankář, délka zápasu 12 minut.
  • Další podrobnosti o turnaji najdete v propozicích turnaje FGA

Navštivte naše další služby
Aliplast Extrusion, Corialis